Ryijy- ja käsityökurssi

Järjestän ryijykursseja, joiden aikana valmistetaan itse suunniteltu ryijy. Ryijy valmistetaan ompelemalla. Ryijyä varten tarvitaan laadukas pohjakangas ja hyvät langat.

Kurssille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa käsityökokemusta. Ryijyn ompeleminen on erittäin helppoa. Jo alakoululainen osaa ommella ryijynukan pienellä harjoittelulla. Tämä käsityökurssi on tarkoitettu ihan jokaiselle.

Kurssi järjestetään joko tilauksesta tai voit seurata Facebookissa Iltamaan tapahtumia  ja osallistua avoimelle kurssille. Kurssilla käydään läpi lyhyt ryijyjen historia, ryijyn ompelu ja viimeistely. 

Yhdessä tehdään rivi riviltä ryijyä ja opetellaan lukemaan mallikuvaa ja tekemään lankasekoituksia.

Verkkokurssi

Verkossa voi opiskella ryijyn saloja joko Iltamaan Youtube -kanavan kautta tai ryijyn perusasiat osaavat asiakkaat voivat osallistua #omaryijy -kurssille.

Kaikki oppiminen tapahtuu verkossa käyttäen videoita ja muita jaettuja materiaaleja.

Ryijy Corner on kuukausittain kokoontuva ryhmä, jonka kanssa keskustellaan ja opitaan ryijyistä lisää. Keskustelemme tunnin ajan lämminhenkisessä online-tapaamisessa ja jokaisesta kerrasta tallennetaan myös teorianauhoite ryhmäläisten katsottavaksi.

RyijyCorner on toistaiseksi tauolla.

Näin liityt kurssille

Omasta kuvasta pääset tekemään ryijyn verkkokurssilla, jonne voi liittyä milloin tahansa.
Tutustu #omaryijy -kurssiin!

Kurssi voidaan järjestää pyynnöstä, tai voit seurata Iltamaan tapahtumia Facebookissa osoitteessa www.facebook.com/iltamaa ja liittyä avoimille kursseille. Kursseja järjestetään mm. Hiiden opiston ja Nurmijärven opiston vuosiohjelmassa.

Räätälöityihin kursseihin liittyvissä kyselyissä lähetä sähköpostia osoitteeseen jenni@iltamaa.fi. Muistathan mainita osallistujien lukumäärän, toivomasi paikan ja ajankohdan sekä mahdolliset erityisvaatimukset. Luodaan yhdessä unohtumaton kurssi ryhmällesi!

Hinnat

Suunnittele ryijy omasta kuvasta -kurssi

#omaryijy -verkkokurssin hinta on 89 € (sis. alv 24%).

Yksityis/tilauskurssit

Kurssimaksu riippuu osallistujien lukumäärästä, ryijyn koosta ja kurssipaikasta.
Yhden illan(3 h) miniryijykurssi max.10 osallistujaa maksaa 250 € (sis.alv)
Lisäksi tulee materiaalimaksu 20 €