Rya rug design wall hanging home decoration designer

Tarinani

Iltamaan nimi tulee Iltamaan perustajan Jennin mummun omistamasta tilasta. Tila sai nimensä, koska ilta-aurinko paistaa kauniisti tilan rinteeseen.

Jenni vietti lapsuudessaan paljon aikaa mummulassa, jossa hänen lampaansa myös asusteli. Innostus käsitöihin ja lampaisiin ovatkin mummulta peräisin. 

Ryijyt

Suomalaista villaa

Iltamaa käyttää ryijyissään suomalaista villaa. Lampaista saadaan suoraan kuusi eri väriä, mutta värejä voidaan myös sekoittaa keskenään.

Lisäksi ryijyn voi ommella Suomessa valmistetuista ryijylangoista, joiden väriskaala on valtava ja yhdistelymahdollisuudet lähes rajattomat.

Ainutlaatuisia ryijyjä

Ohjelmistomme avulla pystymme muuttamaan mikä tahansa kuvan ryijyohjeeksi. Ohjelma laskee suoraan tarvitun langan määrän ja luo ohjeeksi värikartan, jonka perusteella voit itse valmistaa haluamasi ryijyn.

Ryijyn suunnittelu vaatii osaamista ja voit hankkia tiedot #omaryijy -verkkokurssilta!

Kurssilaisten kokemuksia

Lue mitä kanssaryijyilijöillä on sanottavaa
Paula

Paula

Ryijymestari

Olen tehnyt useita ryijyjä Iltamaan kursseilla. Osaan jo ajatella omat kuvani ryijyinä ja määritellä sopivat värit omiin ryijyihini.

Eetu

Eetu

Opiskelija

"Olen käynyt kaksi Jennin kurssia, ja voin sanoa, ettei Suomessa ole parempaa ryijyartesaania!"

Jonna

Jonna

Pienyrittäjä

"Kurssi oli poikkeuksellinen! Hyvin laadittu opas omasta suunnitelmastasi, onnistuneet lankavalinnat. Jennin ohjaus ja keskustelut olivat hyvin sydämellisiä, ja koko kurssin osallistujien ryhmä oli erittäin innostunut."

Ota yhteyttä

Jenni Vanhanen
+ 358 40 744 1723
jenni@iltamaa.fi

Tilaa Iltamaan ryijyuutiset