skip to Main Content

#omaryijy

Oma ryijy on verkkokoulutus sinulle, joka jo osaat ryijyn tekemisen perusteet, mutta haluat viedä ryijyosaamisesi täysin uudelle tasolle!

Onko sinulla ryijyunelma?


Sinulla voi olla unelma itsesuunnitellusta ryijystä, johon olet langoilla maalannut omat lempivärisi tai kuvasi. Tai haluaisit suunnitella sisustukseesi sopivan ryijyn juuri sellaisilla elementeillä kuin itse haluat. 

Koiraryijy Kiki Seurasaaressa ryijykurssilla Paula Miettisen tekemänä

Vai onko seinälläsi tyhjä paikka ryijylle?

Onko sinulla seinälläsi paikka, johon ei tahdo löytyä sopivan kokoista ryijyä? Tämän kurssin opeilla voit suunnitella oman ryijysi. Kurssi on hyödyllinen myös niille, jotka haluavat teettää itselleen ryijyn. Opit ymmärtämään ryijyn värien maailmaa ja erilaisten ominaisuuksien vaikutusta ryijyn ulkonäköön ja kokoon.

Mitä opin kurssilla?

Tule opettelemaan ryijysuunnittelua, värisuunnittelua ja erilaisten materiaalien vaikutusta suunnitteluun.

Opit kurssin aikana uusia asioita langoista, ryijyistä ja niiden suunnittelusta. Tutustut upeisiin ryijyihin ja onnistumisen edellytyksiin ryijysuunnittelussa.

Maatiaisliekin ensimmäinen luonnos syntyi tyttäreni puuväreillä suunnitteluvihkon sivuille.

Kurssin aikana voit suunnitella ja ommella oman unelmien ryijysi tai harjoitella värisuunnittelua valmiista mallista - valinta on sinun!

Ryijymatkalla tekstiilitaikurin kanssa!

Opittuasi valitsemaan sopivan kuvan tai aiheen ryijyysi ja valittuasi materiaalit, pääset tekstiilitaikuri Jennin kanssa henkilökohtaiseen sparraukseen viimeistelemään suunnitelmasi.

Saat Jennin neuvot ja ohjeet oman ryijysi onnistumiseen ja voit jatkaa suunnittelua ja valmistusta eteenpäin levollisin mielin.

Tekstiilitaikuri Jenni Vanhanen

Tekstiilitaikuri Jenni Vanhanen

Lähde kanssani matkalle kohti omaa sisustusunelmaasi!

Ryijyn suunnittelu ja tekeminen on matka, jonka teen ilolla, mielenkiinnolla ja lämpimin sydämin kanssasi.

 

 

Back To Top