skip to Main Content
Ryijyretriitti Ja Lempeää Joogaa -viikonloppu Kiljavalla

Ryijyretriitti ja lempeää joogaa -viikonloppu Kiljavalla

Tule mukaan ryijykurssille Kiljavan upeisiin maisemiin! Pidämme syksyisen viikonlopun Hotelli Kiljavalla, jossa yhdistyy tekeminen ja rentoutuminen parhaalla mahdollisella tavalla. Ryijyn ompelun lomassa pääset harjoittamaan lempeää joogaa.

Ryijykurssilla suunnitellaan omasta kuvasta toiveiden mukainen ryijy yhdessä tekstiilitaikuri Jenni Vanhasen kanssa. Suunnitteluun käytetään ohjelmistoa, joka piirtää ryijymallin automaattisesti. Kurssilla opiskellaan ryijyn suunnittelua ja lankamenekkien laskemista. Ryijynukan ompeleminen opiskellaan taustakankaalla ja varsinaiseen ryijyn ompeluunkin päästään käsiksi. Aiempaa ryijyosaamista ei tarvita.

Ryijymateriaalit tilataan yhdessä, tämän vuoksi pidetään kaksi etäsuunnittelukertaa (25.8. ja 29.8. klo 18-20.15), jotta varmistaudutaan siitä, että kaikilla osallistujilla on tarvittavat materiaalit Kiljavalle tultaessa. Etäopetus toteutetaan Teams-etäsovellusta käyttäen.

 

UUTUUS! Opiston kurssivalikoimassa on nyt koko viikonlopun työskentelyä sekä hyvinvointia sisältäviä kursseja. Kurssiviikonlopun aikana majoitutaan luonnonkauniin Sääksjärven rannalla Hotelli Kiljavassa Nurmijärvellä. Huoneet ovat perusvarusteltuja, pääosin järvinäkymällä. Viikonloppupakettiin kuuluvat myös kaikki ruokailut, saunaosasto uima-altaan kera sekä kuntosalin käyttö. Ympäristössä on mahdollista ulkoilla omalla ajalla, joten mukaan kannattaa varata sään mukaiset vaatteet. Kokonaisuuteen kuuluu kurssiaiheen parissa työskentelyä sekä päivittäinen joogahetki. Kurssit ovat avoimia kaikille – osallistua voi pidemmänkin matkan päästä.

Lisätietoja hotellista

 

Back To Top